Osteopaatti Helsinki & Nummela

Osteopaatti Essi Pesonen

Osteopaatti (AMK) ja Valviran hyväksymä terveydenhuollon ammattilainen.

Osteopaatti Essi Pesonen
Osteopaatti essi pesonen

Moikka! Olen Essi Palin, naisten hoitoon erikoistunut osteopaatti (AMK). Olen toiminut osteopaattina vuodesta 2015 alkaen Nummelassa sekä olen Osteopatiakeskus VALOn perustajajäseniä. 

Terveyden kanssa työskentely ollut minulle tavalla tai toisella selvää alusta alkaen ja vuodet osteopatian parissa ovat vahvistaneet tätä. Osteopatialla on ollut suuri vaikutus omaan elämääni, mutta myös hyvinvointiini. Vapaa -ajallani pyrin panostamaan palautumiseen eri tavoin. Olen luonteeltani rauhallinen sekä helposti lähestyttävä.

Asiakaskuntani koostuu eri ikäisistä ihmisistä sukupuoleen katsomatta. Olen erikoistunut naisten hoitoon muun muassa Lontoossa kaksi vuotta kestäneissä opinnoissa. Olen myös harvoja osteopaatteja Suomessa, jolla on valmiudet naisten lantionpohjan sisäiseen tutkimiseen ja hoitoon. 

Lähestymistapani osteopaattina on kevyt, mutta monipuolinen. Hyödynnän hoidossani kaikkea oppimaani. Pääasiallisesti käytän kuuntelevia, mobilisoivia sekä nestekiertoa ja aineenvaihduntaa tehostavia tekniikoita. Hoidon toteutan asiakkaan kehoa kuunnellen ja annan tarvittaessa yksinkertaisia harjoitteita hoidon tueksi. 

Asiakkaat hakeutuvat luokseni muun muassa suositusten ja verkon kautta sekä tapauksissa, jossa jokin muu hoito ei ole auttanut. Minulle on tärkeää, että asiakkaani voivat tulla vastaanotolleni juuri sellaisina kuin ovat. Yhdessä voimme keskustella tavoitteistasi ja suunnitella hoitokokonaisuus, joka edistää hyvinvointiasi.  Asiakastyössä on palkitsevaa, jos voin lisätä asiakkaan tietoa ja ymmärrystä kehonsa toiminnasta, itsensä kuuntelusta, kehon kestävyydestä, mutta myös tarjota tukea ja apua vaivojen kanssa. 

Koulutukset

Jatkokouluttaudun vuoden aikana useampaan otteeseen,
aihepiirit vaihdellen, erityisesti naisten terveyteen liittyen.