Menu

Tietoa minusta


Olen Essi Pesonen, osteopaatti (AMK) ja Valviran hyväksymä terveydenhuollon ammattilainen. Olen liikkunut koko ikäni ja voimistellut aktiivisesti parikymmentä vuotta.

Terveysalalle suuntautuminen oli minulle itsestään selvää. Osteopatian hoitofilosofia ovat lähellä myös omia arvojani. Lähestymistapani osteopaattina on kevyt, mutta monipuolinen. Hoidon toteutan asiakkaan kehoa kuunnellen ja annan tarvittavia harjoitteita hoidon tueksi. Minulle on tärkeää, että asiakkaani voivat tulla vastaanotolleni juuri sellaisina kuin ovat. Yhdessä voimme keskustella tavoitteistasi ja suunnitella hoitokokonaisuus, joka edistää hyvinvointiasi ja paranemistasi.

Hoidan laajasti erilaisia kiputiloja ja asiakaskuntani kaikenikäisiä. Olen kiinnostunut erilaisten päänsäryistä ja purentavaivoista sekä lantionalueen toiminnallisesta vaivoista kuten kovista kuukautiskivuista. Jatkokoulutan itseäni jatkuvasti, raskaana olevien hoitamisesta kuntouttamiseen.

 Pitkän voimistelukokemukseni ansiosta minulla onkin hyvät lähtökohdat hoitaa voimisteluun ja muuhun aktiiviliikuntaan liittyviä vaivoja.