Menu

Minusta


Moikka! Olen Essi Palin, osteopaatti (AMK) ja Valviran hyväksymä terveydenhuollon ammattilainen. Olen toiminut osteopaattina vuodesta 2015 alkaen Nummelassa sekä ollut osa Osteopatiakeskus VALOa firmamme perustamisesta alkaen.

Lähestymistapani osteopaattina on kevyt, mutta monipuolinen. Hyödynnän hoidossani erityisesti kuuntelevia, mobilisoivia sekä nestekiertoa ja aineenvaihduntaa tehostavia tekniikoita. Hoidon toteutan asiakkaan kehoa kuunnellen ja annan tarvittaessa pieniä harjoitteita hoidon tueksi. Minulle on tärkeää, että asiakkaani voivat tulla vastaanotolleni juuri sellaisina kuin ovat. Yhdessä voimme keskustella tavoitteistasi ja suunnitella hoitokokonaisuus, joka edistää hyvinvointiasi.

Hoidan laajasti erilaisia kiputiloja ja asiakaskuntani kaikenikäistä miehiä, naisia ja lapsia. Olen erikoistunut naisten hoitoon muun muassa Lontoossa kaksi vuotta kestäneissä opinnoissa ja kouluttaudun aiheen ympärillä säännöllisesti. Minulla on valmiudet hoitaa naisia eri elämänvaihessa oli kyseessä raskautumisen tukeminen, raskausajan osteopatia ja äitiysosteopatia, gynekologiset kiputilat ja vaivat kuten kuukautiskierron häiriöt tai vulvodynia. Tutkin ja hoidan tarvittaessa naisia vaginan ja peräaukon sisäisillä tekniikoilla.

Jatkokouluttaudun vuoden aikana useampaan otteeseen, aihepiirit vaihdellen.

 Kaikenikäiset urheilija, aktiiviliikkujat ja voimistelijat ovat myös tervetulleita vastaanotolle!

Nähdään vastaanotolla!

Terkuin Essi